Referenties

Gemeentes die (gaan) samenwerken met FAIR CARE.

Samenwerkende gemeentes

Gemeente Gilze en Rijen, november 2019

Na een succesvolle operationele test binnen Gemeente Tilburg is in november 2019 overeenstemming bereikt om FAIR CARE uit te rollen binnen Gemeente Gilze en Rijen. 

Deze eerste fase betreft alle ruim 500 klanten van zorgaanbieder Actief Zorg binnen Gemeente Gilze en Rijen.

Met FAIR CARE worden zorgcontracten transparant vastgelegd voor de gehele keten en wordt de uitvoer zowel kwantitatief als kwalitatief gevalideerd ten opzichte van de contractuele afspraken waarna na correcte uitvoer tot een efficiënte financiële afhandeling kan worden overgegaan.

In maart 2020 zal de uitrol plaats gaan vinden. Onder dankzegging aan Wethouder Ariane Zwarts, ziet het team van FAIR CARE uit naar een succesvolle samenwerking!

Gemeente Dongen, januari 2020

Medio januari 2020 heeft ook Gemeente Dongen besloten te willen werken met de applicatie van FAIR CARE. 

De toepassing van FAIR CARE is gebaseerd op het BLOCKTRACTS platform van Horizon Internet Technologies. Met dit platform kan heel snel een productionele en schaalbare blockchain infrastructuur opgezet worden.

Onze dank gaat uit naar Wethouder Petra Lepolder en Floor Slaats. Het team van FAIR CARE ziet uit naar een prettige en langdurige samenwerking!

Gemeente Waalwijk, januari 2020

Eind januari 2020 heeft Gemeente Waalwijk aangegeven ook aan de slag te gaan met het systeem van FAIR CARE. 

Daarmee komt de teller van het totaal aantal cliënten waarmee wij gaan werken op 1.700.

Het systeem van FAIR CARE heeft een applicatie ingebouwd waarmee de cliënten van Actief Zorg de zorgverlening kwalitatief kunnen beoordelen.

Onze dank gaat uit naar Wethouder Eric Daandels, Remy van der Hoek en Wouter Overmars. Het team van FAIR CARE ziet uit naar een succesvolle samenwerking!